fbpx

Maak kennis met onze OxyGeneo behandeling.
Deze 3-in-1 behandeling biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke behandeltijd zonder hersteltijd en die het hele jaar door kan uitgevoerd worden.

Wat OxyGeneo™ technologie uniek maakt?
De behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie behandeling met een krachtige gelaatsverjonging door de infusie van essentiële revitaliserende ingrediënten én zuurstoftherapie van binnenuit voor een ongekende huidverbetering.

OXYGENEO kan uitgevoerd worden als enkele behandeling of in combinatie met ULTRASOON en TRIPPOLAR.

EXFOLIËREN

Door de gepatenteerde behandelcapsule CAPSUGEN gaan we de dode huidcellen verwijderen vergelijkbaar met microdermabrasie
oxygenation

ZUURSTOF

Door de capsule in contact te brengen met de speciale gel verkrijgen we een reactie waarbij koolstofdioxide belletjes vrijkomen en tegen je huid gaan uiteen spatten. De zuurstoftoevoer wordt van binnenuit gestimuleerd en gaat optimaal verhogen.
exfoliation

INSLUIZING

Met de Neomassage incl bovenstaande processen dringen de werkstoffen van de gel dieper in de huid om zo een optimaal resultaat te verkrijgen. Je huid krijgt een boost en je ziet meteen resultaat.

VOORDELEN VAN DE OXYGENEO BEHANDELING

Tripollar (radiofrequentie)

Tripollar behandelingen verbeteren uw gelaatscontouren en geven u een Frissere, strakkere en jongere uitstraling. Tripollar is de meest geavanceerde Radiofrequentie(RF) yechnologie voor niet- chirurgische verstrakking van het gelaat. Doordat de Tripollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen-en elastineproductie voor ongelooflijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.

Voordelen van de Tripollar-behandeling

Vermindering van lijntjes en rimpels
Verbetering van de gelaatscontouren
Verstrakking van de verslapte huid
Anti-aging

ULTRASOON (CELSTIMULATIE)

De ultrasoon behandeling reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid. Bovendien wordt door ultrasoon de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen. Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities. Tevens geeft ultrasoon een micromassage aan de huid die het celmetabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen.

Voordelen van de Ultrasoon-behandeling