fbpx

Je huid verjongen was nog nooit zo makkelijk!

We willen allemaal zo lang mogelijk een mooie, jonge uitstraling behouden, het liefst zónder veel pijn en moeite. Voor effectieve en aangename anti-ageing treatments zit je bij Huidinstituut Rosalie goed. Huidinstituut Rosalie biedt behandelingen aan op basis van natuurlijk genezend LED licht, dat een rem zet op het huidverouderingsproces.

Duurzaam verjongen

Rimpels, verslapping, fijne lijntjes… 

Bij het ouder worden daalt het energieniveau in de huidcellen en krijgen deze tekenen van veroudering vrij spel. Chirurgische ingrepen kunnen uitkomst bieden, maar pakken de oorzaak van het probleem niet aan. LED therapie, een nieuwe generatie fototherapie, doet dat wel. Deze technologie werd in de jaren tachtig ontwikkeld door NASA en wordt tegenwoordig toegepast ter verbetering van wondgenezing, weefselgroei en het vertragen van verouderingsprocessen.

In de ruimte, maar ook in professionele salons. Neem het LOOkX Anti-ageing LED mask. Dit apparaat zendt lichtgolven uit die de diepere huidlagen bereiken en daar de energieproductie in de cellen en dus alle natuurlijke huidfuncties stimuleren. Denk aan de collageenaanmaak en het huideigen vermogen om werkstoffen op te nemen en optimaal te benutten.

Regelmatige behandeling met dit unieke licht vervaagt zichtbare tekenen van veroudering en zorgt tegelijkertijd dat het huidige verouderingsproces flinke vertraging oploopt. Er wordt op een natuurlijke manier aan duurzame huidverbetering en –verjonging gewerkt met direct zichtbaar resultaat, en dat zonder het ongemak en de risico’s van plastische chirurgie en klassieke vormen van licht- en fototherapie (laser, cold laser, IPL).

Geef je huid haar energie, volume en jonge uitstraling terug!  

 

LOOkX anti ageing LED therapie

 

Zie je met een losse LOOkX Anti-ageing LED mask behandeling al snel effect, in combinatie met andere huidverbeterende behandelingen geeft deze vorm van lichttherapie nog mooiere en snellere resultaten. Van een kuur bestaande uit 15 tot 30  minuten LED therapie in combinatie met een AHA fruitzuur of retinol treatment van 45 minuten kun je het volgende verwachten:

Behandeling 1. Een gehydrateerde huid met een egalere teint en een mooie glow

Behandeling 2. Zichtbaar minder fijne lijntjes  

Behandeling 3. Zichtbaar meer volume

Behandeling 4. De huid ziet er voller, frisser en jeugdiger uit

 

We adviseren 2 tot 4 keer per jaar een kuur te volgen, aangevuld met elke 6 weken een onderhoudsbehandeling in combinatie met een anti-ageing treatment.