fbpx
 In Blog, nieuwe behandeling

Henna Brows!

Brows on fleek zijn niet meer weg te denken uit de beauty wereld. Mooie strakke wenkbrauwen al dan niet met een tintje verf zijn echt helemaal hot!

Met verf kun je de wenkbrauwen een tintje donkerder maken en dat is wat we bij Huidinstituut Rosalie al jaren doen met de verschillende tinten verf van Refectocil. Daarmee kan je ongeveer 3-4 weken genieten van een mooie tint wenkbrauwen.

Met onze speciale brow Henna, verf op basis van henna, kleuren de haartjes voor 4 tot 5 weken en laat het een mooie schaduw achter op de huid, die kan variëren van licht tot donker. Die schaduw houdt 5 tot 14 dagen.

Voor de behandeling kijken we goed welke vorm en kleur bij jouw gezicht past.

Maximaal een week van te voren nemen we graag een patch test bij je af. Dit om uit te sluiten dat je geen reactie op de Henna krijgt. Ben je al bekend met Henna dan is deze test niet nodig.

Zo heb je al die tijd geen make-up nodig om je wenkbrauwen bij  te tekenen of in te kleuren. Super makkelijk voor als je deze zomer heerlijk naar de zon gaat en niet over je wenkbrauwen in de war hoeft te zitten!

Een Henna Brow treatment inclusief verven en waxen boek je voor € 34.95

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.