fbpx
 In nieuws

Klaar voor het nieuwe seizoen?

Of je op je werk aan het vlammen bent, heerlijk voor de open haard kruipt met je lief, of op stap gaat, de intense kleuren van de nieuwste LOOkX make-up trendcollectie, zorgen zelfs tijdens de guurste dagen voor een krachtige uitstraling. LOOkX liet zich voor dit seizoen inspireren door de kracht van de natuur.
Want wat is die mooi deze tijd van het jaar! Het kleurenpallet van de vallende bladeren, een onweerswolk omringd door gouden zonnestralen, de regendruppels op paarse winterbloeiers.. Al deze intense of juist ton sur ton kleurencombinaties vind je terug in deze prachtige make-upproducten. Limited edition, dus nú is het moment om toe te slaan.

Trend & care

Zoals je van LOOkX gewend bent, biedt ook deze make-up¬collectie meer dan alleen mooie trendkleuren. Elk product is voorzien van huidverzorgende ingrediënten, zoals vitamine E en C en de jojoba-olie in onze lipgloss. Vergeet gerust je lip¬balm deze winter: met een LOOkX lipgloss drogen je lippen echt niet uit!

Sterproduct

Ster van de collectie is de waterproof LOOkX Creamy eyesha¬dow in kleur Sky; een grijsblauwe tint die doet denken aan in zee drijvende ijsschotsen. De formule laat zich makkelijk blenden, blijft minstens veertien uur zitten en bevat een spe¬ciaal parelpoeder met anti-ageing werking – perfect voor de tere, snel tekenende huid rondom de ogen. Combineer met de LOOkX Creamy eyeshadow in kleur Earth en je weet niet wat je ziet: een schitterende glans die zich leent voor een snelle dagelijkse make-up of als basis voor een wat stevigere oogmake-up. Beide producten doen namelijk ook dienst als primer.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.