fbpx
 In Blog, nieuws

Glamgirl Make-up Workshop

Voor de ene vrouw is het een fluitje van een cent om een mooie make-up aan te brengen, maar er zijn heel veel vrouwen waarvoor het geen peace of cake is. Herken jij je in het laatste en baal je er soms van dat het je gewoon niet lukt om een mooie make-up aan te brengen en het daardoor maar laat gaan?

Dan is een make-up workshop echt iets voor jou! Samen met een vriendin, zus of (schoon)moeder maak je kennis met de mooie producten van LOOkX Make-up en ga je met de producten zelf aan de slag. Wij helpen je o.a. met de juiste kleur foundation, waar je het beste een consealer aan kan brengen, het subtiel ‘shapen’ van je gezicht en oogschaduw kleuren gebruiken die jouw ogen nog meer laten sprankelen.

Alle materialen worden door Huidinstituut Rosalie beschikbaar gesteld. LOOkX make-up is geschikt voor elk huidtype en bevat ‘caring’ ingrediënten. Geen mascara’s en eyeliners die de ogen irriteren, geen foundations die de huid verstoppen, maar eerlijke producten met top kwaliteit.

De kosten voor een workshop zijn € 19,95 per persoon. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Wil je graag deelnemen aan een workshop of een workshop plannen voor een besloten groep, neem dan even telefonisch of via de mail contact met ons op.

Op 22 november a.s. staat er een GLAMGIRL make-up workshop gepland en er zijn nog enkele plaatsen vrij!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.