fbpx
 In actie's, Behandelingen

Nog 43 dagen en dan is het Kerst!

De tijd vliegt! De dagen worden korter, het weer wordt guurder en zelf het Sinterklaas Journaal is vanavond al te zien op tv.

Wat zijn nu 43 dagen in deze laatste hectische weken van het jaar.. In een periode waarin veel spanningen in de kinderlijfjes zit en er ook veel van jou als vrouw gevraagd wordt.

Waar wordt Kerst gevierd? Wat staat er tijdens het Kerstdiner op tafel? En de cadeautjes.. ook die moeten nog gehaald worden. En ook nog de Kerstvieringen op school..

Het worden 43 drukke hectische dagen..

En om jou even te laten ontspannen, tot jezelf te komen, op te laden en gewoon heel even alleen maar ‘JIJ’ te zijn hebben wij als team een heerlijke winter special gecreëerd!

Warm Cosy Xmas Special

Warmte, geborgenheid, ontspanning & shinen like a star zijn het hart van deze behandeling! En natuurlijk krijg jij een cadeautje mee naar huis! Dat is wat jij verdient als manager van het gezin en je bedrijf.

Benieuwd naar de special?

Om eerst even tot rust te komen staat er een kopje 100% raw Rooibos Teablend voor je klaar. Deze rijke rooibos blend met sinaasappel en citrus geeft je een heerlijk warm gevoel.

Vervolgens neem je plaats in de verwarmde behandelstoel en verwelkomen we jou met een heerlijk warm kompres. De verschillende behandeltechnieken en producten zullen jouw huid verwarmen, voeden en jouw huid te laten stralen door o.a. de volgende stappen:

  • reinigen van de huid
  • modelleren wenkbrauwen
  • Geneo+ Ultrasound, deze warme sensatie stimuleert o.a. de microcirculatie, verhoogd het celmetabolisme en verbetert vochtbalans.
  • Eye & Face O2 Mask in combinatie met het LOOkX Pil Mask
  • Een heerlijke ontspannende massage van het gelaat, schouders en decolleté met verwarmde olie.
  • Oogverzorging, dagverzorging en zonbescherming.
  • Een verwennerij bestaande uit 2 producten met een waarde van € 31,- om het resultaat thuis te verlengen en na te genieten!

Je voelt je na deze behandeling ‘cozy, warm en herboren’! Jij straalt met kerst nog sterker dan alle glinsterende lichtjes in de kerstboom.

De totale waarde van deze behandeling is € 121,-

En is van 12 november tot 31 december te boeken voor slechts € 77,-

Reserveer jouw ‘Warm Cosy Xmas Special’ via de online agenda. Heb je al een afspraak staan? Stuur ons dan even een email zodat wij je afspraak kunnen omzetten. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar..

Wanneer je direct betaalt en reserveert dan ligt er nog een extra presentje voor je klaar!

 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.