fbpx
 In Blog, nieuws

Yes! Het is lente!

De zon heeft heerlijk geschenen vandaag! Een goede start van een nieuw seizoen. Een seizoen waarin “nieuw” centraal staat, bloemen gaan weer bloeien, jonge dieren worden geboren en in de winkels komt langzaam de nieuwe collectie weer binnen. Frisse, zomerse kleuren, waar we zo naar verlangen..

Ook bij Huidinstituut Rosalie staat “nieuw” in het middelpunt. Er is weer een mooie nieuwe Spring/Summer Make-up Trend uit, Meet Miss Metallic! Miss Metallic is stylish, modern, sterk & het stralende middelpunt – alles waar LOOkX voor staat. Ze is het symbool voor de multitaskende vrouw van nu.

Er zijn 2 looks gecreëerd door topvisagiste Xelly Cabau van Kasbergen. Bij zomer denk je direct aan strand, zon, zee en lange dagen. Heerlijk slenteren door gezellige winkelstraatjes en je favoriete terrasjes. verzorgd en mooi naar het strand, staat bovenaan onze wish list. En met de ‘On the boardwalk’ look is dat voor iedereen haalbaar!

Bekijk hier look 1. On the boardwalk

Tropische stormen, plensbuien terwijl de zon schijnt – het zijn bijzondere natuurverschijnselen die we alleen in de zomermaanden meemaken. Ook je make-up mag deze zomer extra kracht uitstralen. Ga daarom voor kleur! Breng met deze look “Purple Rain” een ode aan de pracht van de natuur.

Bekijk hier look2. Purple Rain

Kom je de producten met hun mooie kleuren in de salon bewonderen, zien en voelen? En wist je ook dat we geregeld make-up workshops geven? Daarin leer je in 10 minuten een mooie make-up aanbrengen..

Tot gauw! Liefs Rosalie

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.